Shromáždění delegátů 27.2.2021

0
Poslední sobotu měsíce února se uskutečnilo Shromáždění delegátů spolku NABBA/WFF CZECH REPUBLIC, z.s..
Byly projednány ekonomické záležitosti spolku se závěrem dále řešit neuhrazené členské příspěvky tak, aby v budoucnu nebyl evidován závazek členů vůči spolku.
Dalším bodem Shromáždění delegátů byly soutěže v uplynulém roce a ocenění soutěžících, kdy vzhledem k restrikcím nebyla uskutečněna žádná národní soutěž pod hlavičkou NABBA ani pod hlavičkou WFF, přesto naši atleti reprezentovali ČR na soutěžích v zahraničí, každý z atletů reprezentace se umístil ve finálové pozici.
Na návrh předsedy spolku bylo projednáno a jednohlasně schváleno další fungování spolku v rámci současných restrikcí. Jedná se o změnu povinnosti člena spolku a současně jeho práv, kdy tento stav bude zakotven v nových stanovách spolku.
Současně bylo jednohlasně přijato nové znění spolku NABBA/WFF CZECH REPUBLIC, z.s., kdy po podání návrhu do obchodního (spolkového) rejstříku bude oficiálně upraven název i status spolku v novém znění.
Bližší informace budou zveřejněny bezprostředně po zapsání v obchodním rejstříku.
Předseda spolku NABBA/WFF CZECH REPUBLIC, z.s. z pozice prezidenta NABBA CZECH a WFF CZECH udělil Čestné uznání za přínos kulturistice v roce 2020 těmto atletům:
Dan Xaver
Michal Klečka
Vlastimil Kalaš
Ondřej Diviš
Tomáš Lukáč
Výše jmenovaným atletům gratulujeme a děkujeme za jejich činnost.
Plánované soutěže v roce 2021:
07/2021 RLS PRAGUE OPEN (prize money, 4x PRO CARD)
08/2021 WFF Universe Thajsko
Vedení NABBA/WFF CZECH REPUBLIC, z.s.
[review position="bottom"]
Sdílet

O autorovi

Okomentujete příspěvek